Followers

dah stahun...........................

pejam celik pejam celik rupenye da stahun aku xbukak blog ni...hmmmm...bkn xnk bkak..tp sbb xde idea nk mnaip, xde mase nk bkak blog n so on lah... (alasan je knnnnnnnn) n skrg tetibe rase nk hapdet balek...my status for now, what im doing rite now n bla bla bla....almost one year jgk aku da jd sorg student yg cerdik lg berwibawa (yeahhhhhh tu dieeeee) kat uitm pulau pinang aka uitm permatang pauh aka uitm kampus bukit mertajam n aka.......ade lg ke??xde da kot...n skrg da pon nak abes sem 2...nmpk x da lame mane ak xbukak bnde alah ni...huhu...

for one year jgk aku da bjaye jd sorg student culinary ( alah yg masak2 tu) kt uitmpp ni...da mcm2 bnde aku msk kt cni...da mcm2 bnde aku blaja kt cni...n i still have 2 years more to go...aku harap bley btahan lagi kt cni eventhough sgt sgt sgt sgt sgt bz smpaikn si dia pon da mrajuk2 aku xbnyk abiskn mse dgn dy..hehehe...tp ape nk buat da mmg lumrah hdup sorg student bnyk mghabiskn mse ngn buku n esaimen (cehhhhh mcm ye2 je).

bnyk lg bnde yg aku nk kene capai lpas ni tp satu yg aku nk ckp im so happy sbb dpt smbg blaja n dpt bidang yg mmg aku nk pon. lpas bnyk kli mntk n allah bg rezeki kt aku utk smbg dlm bidang ni..n aku hrp sgt in the future aku dpt merealisasikn impian aku nk ade bisnes sndri..in shaa allah aminnnnn....stakat ni je kot..cmni la gaye ble org xpndai bceloteh nk bceloteh kt cni...padan muke..hahahhaha...byeeeeeee...:)

meet my bff..:)

nk selfie jgkkk..:P

my precious classmate..:)
nk promote twitter jp..hahaha...:p https://twitter.com/eyracimomoi